Kurdernes Venner

70 års diktatur med persiske makt i Iran.

70 års diktatur med persiske makt i Iran.
I dag er det 36 år siden politisk islam i Midtøsten offisielt ble født, etter at det sjia muslimske presteskapet kapret den iranske revolusjonen i 1979 og manøvrerte seg til makten. Hensikten med revolusjonen var å oppnå politisk frihet etter opprøret mot den vestligvennlige diktatoren Sjah Mohammad Reza Pahlavi.http://en.calameo.com/read/004146192e58eb0a9a954
Fra sommeren 1978 begynte omfattende demonstrasjoner, særlig blant studentene og forretningsstanden i byene og støttet avden religiøst ortodokse opposisjon. Opposisjonen økte i styrke og kom snart til å samles om ayatollah Khomeini som lederskikkelse.
Landet kan smykke seg med å huse noen av de mest brutale åndelige lederne verden noen gang har sett. Hvert år feires revolusjonsdagen med militærparader og pomp og prakt, men årets feiring er svært spesiell for regimet:
Iran har støttet terroristorganisasjoner som Hamas,Hizbulla,Alwiane i Syria,shija muslimer i Irak,Pakistan,Afghanistan,Yemen,Bahrain,Quatar og mange andre land i verden.
Iran har undertrykket og prøvd å utslette kurdere hele tiden,og kurdere har ingen rettigheter i   den delen av Kurdistan som er okkupert av Iran.
Iran drømmer om å utslette Israel.
Iran har lurt vestlige land i 36 år.
Det er på tide å stoppe Iran og støtte kurderne i å få  tilbake eget land.